Laborant microbiolog

Locatie: Valenii de Munte

Cerinte:
    - absolvent studii superioare/ medii- profil industrie alimentara sau chimie/ biochimie/ chimie -fizica;
    - experienta relevanta in industria alimentara(food & beverage) - constituie avantaj;
    - cunostinte limba engleza si operare PC - nivel avansat;
    - cunostinte temeinice de analiza microbiologica in industria alimentara;
    - initiativa, disciplina, perseverenta, spirit organizatoric si orientare catre rezultate.
   
Responsabilitati:
    - cunoaste fluxul tehnologic pentru fiecare sectie de productie, amplasarea utilajelor si rolul fiecaruia asa incat sa inteleaga in ansamblu rolul controlului microbiologic;
    - sa cunoasca aparatura de laborator astfel incat sa fie in masura sa o exploateze si sa sa o intrtina in cele mai bune conditii;
    - realizeaza controlul calitativ si analiza materiilor prime, ambalajelor, produselor semifinite si finite in timpul procesului de productie;
    - supravegheaza si coordoneaza activitatea de inlaturare a neconformitatilor in conformitate cu instructiunile GMP;
intocmeste rapoarte specifice de calitate;
    - se implica concret in implementarea si mentinerea Sistemului de Management al Calitatii ISO 9001: 2000 si a sistemului de siguranta al produselor alimentare HACCP.