Activitati sociale

Compania Maspex Romaniajoaca un rol foarte important in viata sociala a comunitatii locale din care face parte. De fiecare data cand a fost nevoie, compania Maspex s-a implicat activ in sustinerea activitatii unor case de copii,spitale etc.

 

DESPRE

Cupa Tymbark Junior este cea mai importantă competiție de fotbal din România dedicată elevilor între 6 și 12 ani, băieți și fete.

Competiția se desfășoară la nivel național și este organizată de către Federația Română de Fotbal și Maspex Romania - prin brandul Tymbark, în pateneriat cu Ministerul Educaţiei și Cercetării. Elevii participă la competiție prin intermediul unității de învățământ în care învață, formând echipe de joc pe categorii de vârstă: U8, U10, U12.

Obiectivele  campaniei:
-    crearea de oportunități reale pentru practicarea sportului în cadrul unui program organizat, adresat elevilor;
-    susținerea unui stil de viata sănătos;
-    descoperirea de noi talente pentru fotbalul românesc.

Campionatul de fotbal Cupa Tymbark are o experienţă de aproape 20 ani, fiind organizat în Polonia de către Asociaţia Poloneză de Fotbal. Din 2007, sponsorul principal al turneului este brandul Tymbark, parte a Grupului Maspex Wadowice. Turneul se desfăşoară în Polonia sub denumirea „Din curtea şcolii pe stadion – Cupa Tymbark!” şi este, practic, cel mai mare campionat de fotbal pentru copii din Europa, însumând peste două milioane de copii, cu vârste cuprinse între 6 şi 12 ani, participanţi la toate edițiile. În cadrul ediției 2018-2019 s-au înscris aproape 300.000 de elevi din clasele primare (fete şi băieţi) din toată Polonia. 

 

Ediția a IV-a: 2019-2020

144.738 de elevi în cea de-a 4-a ediție, cei mai mulţi participanţi de la debutul competiţiei, în 2016, cu 10% mai mulţi decât în ediţia precedentă. Este noul record în Cupa Tymbark Junior, cea mai importantă competiție de fotbal dedicată elevilor din România.

Din 2016 până în prezent, peste 520.000 de participanți au jucat fotbal la Cupa Tymbark Junior, numărul copiilor înscriși crescând constant de la an la an.

Această competiție crește împreună cu cei mai mici dintre copiii pasionați de fotbal. Suntem încântați să vedem, de la an la an, tot mai mulți participanți, tot mai mulți copii care se bucură de acest sport. Ei reprezintă viitorul fotbalului din România”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele FRF.

Numărul mare de elevi înscriși în ediția 2019-2020 a Cupei Tymbark Junior este o bucurie pentru noi și ne confirmă că această competiție își îndeplinește principalul obiectiv, acela de a oferi unui număr cât mai mare de copii șansa de a avea un mod de viață sănătos practicând sport și de a obține performanțe. Încurajăm practicarea sportului de la cele mai mici vârste și avem încredere că împreună cu FRF putem descoperi viitorii campioni la fotbal”, a declarat Grzegorz Grabowski, Directorul General Maspex Romania.


https://cupatymbark.ro/stire/32/

 

Ediţia a III-a: 2018-2019

Pentru al treilea an consecutiv, elevi cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, băieți și fete, joacă fotbal cu bucurie și pasiune pentru a demonstra că merită să rămână în competiție și să câștige titlul de campioni ai Cupei Tymbark Junior. Departajarea celor mai bune echipe de fotbal are loc în cadrul Marii Finale. Toți cei 131.580 de elevi care s-au înscris în ediția 2018-2019 a turneului, cu 5% mai mulți ca în precedentă, au jucat fotbal cu multă ambiție pentru a se califica în fazele superioare ale Cupei Tymbark Junior.

 

Ambasadorul Cupei Tymbark Junior, Miodrag Belodedici, dublu câștigător al Cupei Campionilor Europeni, jucător de bază în Echipa Națională a României în anii ’90, a participat la antrenamentul elevilor din Vatra Dornei, care se pregătesc intens pentru a-și îndeplini visul de a deveni campioni. Elevii s-au bucurat să aibă în preajma lor unul dintre jucătorii de legendă ai echipei naționale de fotbal și i-au ascultat cu mare atenție sfaturile.

 

Ediţia a II-a: 2017-2018

Maspex Romania continuă să susţină viitorul fotbalului românesc și dă startul căutării de tinere talente odată cu începerea noii ediţii a campionatului de fotbal pentru elevi - Cupa Tymbark Junior.

Peste 124.000 de elevi din întreaga țară s-au înscris în această editie a competitie de fotbal.

 

Au fost acordate și premii speciale, pentru fiecare categorie de vârstă, fete și băieți: cel mai bun portar, cel mai bun jucător, jucătorul finalei.

Micii fotbaliști au fost premiați de către COO Maspex Romania - Grzegorz Grabowski, de către Ambasadorul proiectului - Miodrag Belodedici, jucător de bază în Echipa Națională a României în anii '90 și reprezentanți ai Ministerului Educației Naționale.

Ediția I: 2016-2017
Cupa Tymbark Junior a adunat la start, în octombrie 2016, peste 122.000 de copii, iar la final a avut patru campioane, atât la băieți, cât și la fete, la categoriile U10 și U12. La categoria U8, competiția s-a oprit după faza zonală, desfășurată în perioada 30 martie - 2 aprilie 2017.

Toți finaliștii competiției au fost premiați de ambasadorii Cupei Tymbark Junior, fostul internațional Miodrag Belodedici și componenta naționalei feminine de fotbal a României - Maria Ficzay, de președintele Federației Române de Fotbal - Răzvan Burleanu, de COO Maspex România - Grzegorz Grabowski, președintele CJ Timiș - Călin Dobra, directorul DJTS Timiș - Adrian Tal și vicepreședintele AJF Timiș - Romeo Malac.