Aventura trăsnită a copilului tău revine! Copiii pot fi vedete la Tedi pe etichete

Bucureşti, 30 ianuarie. Începând cu 1 februarie, Tymbark Maspex România dă startul unui nou sezon al campaniei „Tedi - Aventura trăsnită a copilului tău”. Desfăşurată prin intermediul cunoscutului brand de băuturi necarbonatate pentru copii, TEDI, promoţia este dedicată părinţilor care doresc să-şi facă copiii cunoscuţi povestind năzbâtiile amuzante ale acestora, având astfel şansa ca, pe etichele îndrăgitei băuturi, să apară cei mici.

După ce, la prima ediţie a campaniei, 170 de întâmplări năstruşnice împreună cu pozele copiilor au fost selectate să apară pe etichetele Tedi, în promoţia de anul acesta sunt oferite 200 de astfel de premii. Campania Tedi se desfăşoară între 1 februarie şi 31 mai pe site-ul aventuratrasnita.ro, unde participanţii au posibilitatea să publice poza şi aventura trăsnită a copilului.

„Ideea s-a născut încă din 2008, din convingerea că fiecare părinte este mândru de copilul său. Ulterior, am primit şi confirmarea consumatorilor noştri care s-au întrecut povestind cele mai năstruşnice aventuri, implicarea în promoţie fiind impresionantă. Pe atunci endorserul campaniei a fost Virgil Ianţu, care a apărut în clipul publicitar alături de fetiţa lui, el fiind un real exemplu de părinte mândru! Acum le-am creat din nou ocazia perfectă de a povesti tuturor orice aventură a celor mici, vizând şi proaspeţii părinţi care nu au avut această oportunitate în trecut. De data aceasta, în promoţie sunt angrenate şi 5.300 de premii atractive, pe care Tedi le oferă garantat copiilor în schimbul codurilor de sub etichetele promoţionale . Astfel, noua promoţie Tedi este dedicată atât părinţilor, cât şi copiilor care se vor bucura de premiile câştigate”, a declarat Mihaela Burtoi, Marketing Manager în cadrul Tymbark Maspex România.

Premiile speciale pentru copii care pot fi câştigate în promoţie sunt mascote Tedi, pahare lenticulare, parasolare şi şepci, premiile principale constând în imprimarea pozei şi a aventurii trăsnite a copilului pe etichetele Tedi şi câte un bax din produsele pe a căror etichetă cel mic este vedetă. Sticluţele Tedi cu imaginea câştigătorilor pot fi găsite în magazine, pe teritoriul ţării.

Intrarea în concurs se face prin înscrierea codurilor unice alfanumerice (zece caractere) de pe produsele participante prin intermediul SMS-urilor sau pe site-ul campaniei. Produsele participante la promoţie sunt Tedi la sticlă de 300 ml sau 750 ml, Tedi Play 400 ml şi Tedi Waterrr 500 ml şi pot fi identificate prin eticheta care va conţine numele campaniei „Tedi Aventura trăsnită a copilului tău”.

Pentru cei care se înscriu prin sms la numărul 1830, în fiecare săptămână vor exista 25 de „momente câştigătoare”, în intervalul orar 08.00-23.00, iar participanţii vor afla pe loc dacă au câştigat sau nu un premiu Tedi atunci când trimit codul. Premiile pot fi achiziţionate şi direct de pe site, în cadrul categoriei „Magazin online”, contravaloarea acestora fiind exprimată într-un anumit număr de coduri.

Participanţii care înscriu pe aventuratrasnita.ro povestea şi poza copilului vor fi declaraţi câştigători ai premiilor principale în funcţie de numărul de coduri alfanumerice înscrise (pondere de 60%), de voturile primite de la vizitatorii site-ului (10%) şi votul juriului (30%).

Despre Tedi

Tedi este o marcă a companiei TYMBARK MASPEX ROMÂNIA, apărută pe piaţa din România în 2001. Tedi se poziţionează ca un brand conceput special pentru copii, recunoscut pentru produsele sale naturale şi sănătoase. Sucurile Tedi sunt obţinute din piure de morcovi şi fructe, bogate în vitamine şi fără conservanţi.

Despre Tymbark Maspex

În peste 20 ani de prezenţă pe piaţă a Grupul Maspex Wadowice, au fost finalizate 14 achiziții, dintre care 8 în străinătate. Compania este prezentă în România din anul 1996, atunci fiind cunoscută sub denumirea La Festa International, operaţiunea de rebranding având loc în anul 2006. Prima fabrică a companiei a fost deschisă la Popeşti-Leordeni, lângă Bucureşti, iar din 2001 întreaga activitate a Tymbark Maspex România se desfăşoară la Vălenii de Munte.

Pentru mai multe informaţii despre campanie, accesaţi aventuratrasnita.ro sau contactaţi:

Ioana Vișean
ioana.visean@tymbark.ro