Școala siguranței Tedi, ediţia 2018-2019

2019-02-07 13:14:00

O nouă serie de elevi de clasa I participă anul acesta la Școala siguranței Tedi, un program educativ inițiat și implementat de către compania Maspex Romania prin brandul Tedi în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale și cu Poliția Română.

În anul şcolar 2018-2019, 41.418 de elevi de clasa I din toată țara vor învăța, în mod creativ, cum să conștientizeze pericolele care îi înconjoară, cum să le evite și cum să le gestioneze.

Activităţile din cadrul acestui programului au început cu o lecţie deschisă la Școala Gimnazială nr. 3 din Moreni, Dâmboviţa, în care  elevii coordonați de doamna învățătoare Cristina Mihai au beneficiat de informațiile oferite de reprezentanții Poliției despre siguranța la școală şi despre situaţii particulare, respectiv: recunoaşterea manifestărilor de tip bullying, crearea unor relaţii de prietenie între colegi şi rezolvarea nonviolentă a situaţiilor conflictuale.

La această lecție a participat și Anca Sână Serea, om de televiziune și blogger de parenting.

La final, elevii au interacționat cu specialiștii Poliției Române din structurile de prevenire, rutieră, criminalistică şi acțiuni speciale. Aceștia au fost prezenți și cu tehnica din dotare, polițiștii realizând o serie de demonstrații pe înțelesul celor mici.

Acțiunea s-a încheiat cu o vizită la Școala Gimnazială nr. 4 din Moreni unde Tedi a vizitat elevii din clasa I înscriși la Școala siguranței.

Programul se derulează pe tot parcursul anului școlar 2018-2019.

23 ianuarie 2019, 15:05
Brumi aduce vesti bune
Brumi aduce vesti bune pentru copii si parinti.
Mai multe
17 ianuarie 2019, 10:13
Promotie La Festa
Anul acesta La Festa isi rasfata consumatorii cu o noua PROMOTIE NATIONALA oferindu-le ...
Mai multe
09 ianuarie 2019, 13:54
Tedi lansează un nou spot
Tedi lansează un nou spot TV!
Mai multe