Oportunitate EIT Food RIS Solutions

2019-07-05 09:00:00

Ești un student ambițios și creativ? Te-ai gândit la noi provocări pentru tine anul acesta? Vrei să te întâlnești cu experți din industrie, profesori și specialiști din universități străine și studenți din diferite țări? Dacă răspunsul este "DA" la cel puțin una dintre întrebări, trebuie să te familiarizezi cu procesul de recrutare și criteriile de selecție pentru programul nostru EIT Food RIS Solutions și să încerci să obții o invitație pentru unul dintre Foodhatons din Polonia sau Italia.

Descrierea programului :

EIT Food RIS Solutions este un nou program pentru echipe ambițioase de studenți care doresc să se implice în rezolvarea problemelor industriale identificate de  companii. Cele mai bune echipe de studenți au șansa de a primi o invitație la Foodhatons organizate în Polonia și Italia.

EIT Food RIS Solutions are ca scop implicarea grupurilor de studenți cu medii multidisciplinare din țările RIS și a tuturor nivelurilor educaționale, pentru a lucra în comun cu privire la problemele care răspund provocărilor agro-alimentare din țările RIS. Elevii trebuie să formeze o echipă, să înregistreze un videoclip împreună cu ideile pe care le descrie pe scurt despre cum să se ocupe de problemele industriale. Juriul va selecta 25 de echipe bazate pe aplicații video pentru trei luni de îndrumare.

În dezvoltarea de soluții relevante din punct de vedere industrial în cursul unei perioade de trei luni, studenții vor fi susținuți în activitățile lor nu numai de cadre universitare și profesioniști, ci și de servicii de coaching și îndrumare. După perioada de mentorat, echipele vor pregăti o prezentare detaliată cu  propunerile/ soluțiile lor.  Pe baza acestei prezentări, 25 de echipe vor fi evaluate de juriu din nou. Numai 20 de echipe selectate de studenți vor primi invitații pentru "Maratonul alimentar - Foodhatons" și vor prezenta rezultatele activităților lor (adică un prototip alimentar, o nouă soluție, un model de afaceri). În noiembrie 2019, în Polonia și Italia vor fi organizate două Foodhatons.

Mai multe informații aici: https://www.azti.es/eitfood-risolutions/

09 martie 2022, 12:40
Valenii de Munte Ketchup
Vălenii de Munte își face debutul în categoria de ketchup.
Mai multe
09 martie 2022, 12:34
Valenii de Munte - Tomate
În 2022 Maspex intră pe piață produselor pe baza de roșii cu un nou brand, Vălenii de ...
Mai multe
09 noiembrie 2021, 16:23
Tymbark Carbomix
Lansare Tymbark Carbomix 330 ML
Mai multe