Suntem multi, suntem puternici si suntem veseli. La Tymbark FUNclub

2020-04-24 14:23:00

Suntem mulți, suntem puternici și suntem veseli. La Tymbark FUNclub.

Hei, hei, hei! Avem noutăți pentru voi. Începem cu prima dintre ele: suntem foarte harnici și foarte apreciați. Ah, asta nu este o știre, ci o laudă? Bine, iată și știrea: de la lansarea sa în 2019, pe canalul de YouTube Tymbark FUNclubau fost încărcate 130 de episoade care mai de care mai amuzante și pline de distracție și ne-am bucurat de peste 18 milioane de vizualizări.

Iată și cea de-a doua noutate: ne-am mutat. Bine, dar asta știți deja. Pentru că ne urmăriți și ați remarcat că de aproape un an ne desfășurăm într-un spațiu mult mai mare care ne lasă loc pentru și mai multă distracție. Dar ce nu știți este că ne simțim în continuare minunat și că avem permanent poftă de noi provocări.

Pe gazdele noastre - Bibi, Vlad și Bogdan - le cunoașteți bine deja. Dar pe invitații lor ați apucat să-i vedeți? Dacă nu, dați click pe Tymbark FUNclubși urmăriți ce au făcut la noi Maria Zvinca, Yanko, Cezara, Antonio Pican, Snik, Robe, Cleopatra, Sebastian Coțofană, Azaleea sau Dorian Popa. Și dacă tot sunteți acolo, vedeți și ce vlogguri spontane au făcut Bibi, Vlad si Bogdan cu prietenii lor din mediul online.

Tymbark FUNclub – cea mai cool aventură digitală, inspirată din atitudinea, preocupările și aspirațiile adolescenților. Te invităm în locul în care găsești provocări de tot felul, glume și veselie maximă. Hai cu noi!

09 martie 2022, 12:40
Valenii de Munte Ketchup
Vălenii de Munte își face debutul în categoria de ketchup.
Mai multe
09 martie 2022, 12:34
Valenii de Munte - Tomate
În 2022 Maspex intră pe piață produselor pe baza de roșii cu un nou brand, Vălenii de ...
Mai multe
09 noiembrie 2021, 16:23
Tymbark Carbomix
Lansare Tymbark Carbomix 330 ML
Mai multe